ИТ УСЛУГИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА

Ние предлагаме комплексни ИТ решения за Вашия дом! Това е нашият ключов актив, с който вдъхновяваме всеки краен потребител да подобри технологичния си статус. Ние се стремим да докоснем всички потребности на нашите клиенти, предлагайки широк спектър от ИТ продукти и услуги за дома на конкурентни цени.

Нашият екип е винаги в готовност да съдейства, в случай че имате нужда от оптимизиране на Вашата компютърна система. Предлагаме компетентни решения в случай на възникнал проблем и Ви съветваме относно правилното и ефективно експлоатиране на техниката, с която разполагате.

Ние сме коректни, бързи и креативно мислещи! Гарантираме, че на всеки клиент ще бъде отделено нужното внимание и качествено изпълнение на услугите с индивидуален подход.

 

ИНЦИДЕНТНА КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Инцидентна компютърна поддръжка е бърза и професионална услуга, която Ви осигурява посещение на място от наш специалист на посочен от Вас адрес в рамките на гр. София.

Научете повече

 

ДИСТАНЦИОННА КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Дистанционна компютърна поддръжка е услуга, редуцираща оперативните рискове, осигурявайки сигурна и стабилна среда по време на работа. По всяко време разчитате на компютърен специалист в готовност да отговори на Вашите въпроси и да разреши даден проблем дистанционно.

Научете повече