ИТ УСЛУГИ ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

Ние предлагаме комплексно компютърно обслужване на нашите клиенти, без значение дали са микро, малки, средни или големи предприятия.

Работейки с нас, всеки бизнес клиент получава:

ПРОФЕСИОНАЛНО СЪТРУДНИЧЕСТВО – Ние работим с екип от високо-квалифицирани специалисти, които реагират бързо и адекватно на всяко запитване с фокус върху проблемите на Вашата компютърна система. Това позволява да намалите разходите за обслужване на компютърната техника и да се съсредоточите върху ядрото на Вашата дейност.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД – Всеки клиент има специфичната сфера на дейност, в която оперира и потребностите му от технологични инвестиции са уникални. Това обуславя специално отношение към всеки проблем и необходимост от съдействие с предлаганите от нас иновативни, креативни и комплексни ИТ решения, така че да подобрим техническата продуктивност на Вашия бизнес.

ГЪВКАВОСТ – Предоставяме качествени ИТ продукти и услуги в зависимост от неотложността на Вашите нужди и в рамките на Вашия бюджет.

И не на последно място, ние преследваме Вашите мечти – Вашето успешно бизнес позициониране и израстване с помощта на НАЙ – НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.

Ние Ви гарантираме комплексна компютърна поддръжка и широка гама от ИТ решения за Вашия бизнес и Ви каним да създадем заедно успешни партньорства за по-добри резултати!

 

ПОСЕЩЕНИЕ НА МЯСТО

Посещение на място е бърза и професионална услуга, която Ви осигурява посещение от наш специалист на посочен от Вас адрес.

Научете повече

 

СЪРВЪРИ

Изграждаме и поддържаме Windows и Linux базирани сървърни системи. Нашата мониторинг система следи техническото им състояние 24/7 с  и при нужда реагира мигновено.

Научете повече

 

БЕКЪП НА ДАННИ

Изграждаме и поддържаме Windows и Linux базирани сървърни системи. Нашата мониторинг система следи техническото им състояние 24/7 с и при нужда реагира мигновено.

Научете повече

 

МРЕЖОВИ УСЛУГИ

Добре фукнциониращата мрежа и сървърите, които я обслужват са от ключова важност за функционирането на дейността на всеки офис. Ние сме на една ръка разстояние, осъществявайки цялостната поддръжка на състоянието и сигурността на Вашата мрежа.

Научете повече

 

АБОНАМЕНТНА КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Абонаментът за поддръжка на компютърна и офис техника цели да обслужи нуждите на малки и средни фирми, които разчитат на професионална поддръжка на компютрите и техниката в офисите.

Научете повече