КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ

Предлагаме достъпни компютърни услуги; системна поддръжка на операционни системи базирани на Windows и Linux; гарантираме стабилна работа както на компютрите, така и на другата техника в офиса Ви; можем да Ви снабдим с компютърни системи и периферия, а ако сте притиснати от бюджета – и такива втора употреба, но все пак надеждни;

Научете повече

ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ

Ние добавяме стойност, сигурност и удобство на нашите клиенти, предлагайки извънгаранционна поддръжка. Екип от подготвени и непрекъснато развиващи се специалисти полагат грижи за Вашата компютърна техника в следгаранционния период, работейки с всички компоненти на микро, модулно и елементно ниво.

Научете повече

ПРОДАЖБА НА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА

Разчитайки на нашия експертен опит и с помощта на посредничеството, което предлагаме, имате възможността да закупите компютърна техника, периферия и аксесоари: както нови, така и вече употребявани, но в добро състояние. На базата на предварително дефинирани от Ваша страна изисквания ние ще Ви посъветваме и организираме покупката на: компютри, преносими компютри (лаптопи), монитори, принтери, скенери, мултифункционални устройства, сървъри, всички видове компютърни компоненти, аксесоари, мрежово оборудване и консумативи.

Научете повече