ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДАННИ

Колкото и добър риск мениджмънт в областта на информационните системи и технологии да поддържате, вероятността за цялостна или частична загуба на данни вследствие на софтуерен проблем, наличие на вируси, човешки грешки и др., неизбежно съществува. Известно успокоение е, че възстановяването на изтрити файлове не е мисия, а възможен и управляем процес. Ние, от Компютърни Системи ЕООД, предлагаме услуга по възстановяване на данни.  Осигурете си спокойствие, доверявайки се на нас в извършването на екстензивен набор от дейности за възстановяване на изтрита или повредена информация от различни типове, модели, марки и капацитети носители с всякакъв тип файлове.

Ние прилагаме специфичен ноу хау, методи и технологии за възстановяване на данни от следните носители на цифрова информация:

  • Твърди дискове, електронни и оптични медии, карти памет;

Можем да бъдем полезни при възстановяване на данни ако операционната система не може да бъде стартирана в следствие на: вируси, повредено съдържание, липсващи файлове;

В случай на изпадане в ситуации на загуба на важни документи,  ние сме насреща в решаването на проблемите.

Освен гореспоменатите, предлагаме и следните допълнителни услуги:

  • Унищожаване на данни;
  • Експертиза във връзка с вероятност за осъществяване на злонамерени действия от страна на заинтересованите лица: трети лица, бивши служители и други.

Нашата методика на действие при възстановяване на информацията: прехвърляне на данните от един на друг носител, предоставен от клиента. Работоспособността на носителя на цифрова информация най-често остава същата, както преди възстановяване на данните.

Ако проявявате интерес към нашите услуги, учтиво Ви молим да се свържете с нас.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ