ПОДДРЪЖКА НА КОМПЮТРИ

Услугата компютърна поддръжка цели да обслужи нуждите на фирми, които търсят професионална поддръжка за компютърната техника в офисите си.

Бизнеса все повече разчита на стабилно работеща компютърна техника, която да му осигури бърза и безотказна комуникация, стабилност и надеждност по време на работа.

Нуждата от възлагане на тези услуги на външна фирма е свързана главно с бързината и експертното равнище с която се реагира за отстраняване на проблемите. Това спомага за осигуряване на безпроблемната работа на компютърната техника, а от там и на самия бизнес.

Все повече собственици на бизнеси и мениджъри на екипи се ориентират към услугите ни, вместо да поддържат персонал на пълен работен ден, който да се грижи за компютри, принтери, сървъри, мрежи и другата офис техника.

Нашите експерти гарантират стабилната и безотказна работата на Вашата компютърна техника. Получавате експресна помощ при възникнал проблем и дори няма нужда да ни чакате да дойдем до офиса Ви, защото често решаваме проблемите дистанционно. Винаги има дежурен експерт, който да отговори на Вашите въпроси.

Цената на абонамента варира в зависимост от услугите, които желаете да включите в него, и е съобразена с Вашите потребности и бюджет.

Ние гарантираме конфиденциалност, стабилност и сигурност в нашата работа.

В случай че проявявате интерес, учтиво Ви молим да се свържете с нас.

ВРЪЗКА С НАС