КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ

Предлагаме достъпни компютърни услуги; системна поддръжка на  Windows и  Linux операционни системи;  гарантираме стабилна работа както на компютрите, така и на другата техника в офиса Ви; можем да Ви снабдим с компютърни системи и периферия, а ако сте притиснати от бюджета – и такива втора употреба, но все пак надеждни; предлагаме мрежови решения – проектираме, изграждаме и поддържаме компютърни мрежи, с възможност да са безжични.

  • Хардуерни услуги: Вие поръчвате ние сглобяваме и доставяме стационарни и преносими компютри за Вашия офис. Осъществяваме диагностика на компютри и компютърни компоненти, ремонтираме дефектирал хардуер.
  • Софтуерни услуги: Предлагаме инсталация, деинсталация и преинсталация на операционни системи, както и на компютърни програми. Предлагаме защита от зловреден софтуер – инсталация и конфигуриране на антивирусни програми, настройки на защитната стена „Firewall”, архивиране на информация, хостинг на данни.
  • Мрежи – Проектираме изграждаме и поддържаме компютърни мрежи – окабеляваме офиси, изграждаме безжични „WiFi” мрежи.
  • Отдалечена поддръжка – Предлагаме администриране на нашите услуги чрез отдалечен достъп „remote support”.
  • Посещение на място – Бърза и професионална услуга, която Ви осигурява посещение от наш специалист на посочен от Вас адрес
  • Абонаментна поддръжка – Абонаментно обслужване на офис компютри и сървъри.

Ако проявявате интерес към нашите услуги, учтиво Ви молим да се свържете с нас.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ