ПОДДРЪЖКА НА СЪРВЪР

Тък като сървърите са „сърцето“ на една организация, надеждната им поддръжка е от съществено значение както за просперитета на вашият бизнес, така и за спокойствието на вашите клиенти.

Повечето компании са прекалено заети върху разрастването на бизнес дейността си, за да обърнат внимание на диагностиката на сървърите, докато не стане късно.

Когато някой от параметрите на сървърната система не се представя добре, това се отразява на цялата останала бизнес инфраструктура.

Точно за това един сървър трябва да бъде устойчив във времето, като това означава – редовна поддръжка и управление.

И понеже знаем, че лошо управляваният сървър може да предизвика спиране или влошаване на дейността ви, както и изтичане на важна информация, се стремим да контролираме това.

Но как?

Анализираме и оптимизираме техническото състояние на вашия сървър.

Инсталираме актуализации, допълнителен софтуер и настройки.

Пазим сървърите ви от вируси и зловреден софтуер.

Интегрираме мониторинг система, с помоща на която 24/7 следим техническите параметри на сървърните системи, като на база на техните показания взимаме бързо и адекватно решение за справяне с възникналия проблем. Като по този начин откриваме повредите, преди още да сте забелязали.

Изграждаме системи за автоматично създаване и съхраняване на резервно копие на данните ви. Така можете да сте сигурни, че при евентуален срив на сървъра, имаме готовност да възстановим изгубената информация, максимално бързо.

При интерес от ваша страна, любезно Ви молим да се свържете с нас.

ВРЪЗКА С НАС