img

Поддръжка на сървъри

Тъй като сървърите са „сърцето“ на една организация, надеждната им поддръжка е от съществено значение както за просперитета на вашият бизнес, така и за спокойствието на вашите клиенти.

Повечето компании са прекалено заети върху разрастването на бизнес дейността си, за да обърнат внимание на поддръжката на сървърите, докато не стане късно.

Когато някой от параметрите на сървърната система не се представя добре, това се отразява на цялата останала бизнес инфраструктура.

Точно за това един сървър трябва да бъде устойчив във времето, като това означава – редовна поддръжка, наблюдение и управление.

И понеже знаем, че лошо управляваният сървър може да предизвика спиране или влошаване на дейността ви, както и изтичане на важна информация, се стремим да контролираме това.

Но как?

 • Пазим сървърите ви от вируси и зловреден софтуер.
 • Инсталираме актуализации, допълнителен софтуер и настройки.
 • Анализираме и оптимизираме тяхното техническо състояние.
 • Интегрираме мониторинг система, с помощта на която 24/7 следим показанията на техническите параметри, като на база на тях, взимаме бързи и адекватни решения за справяне с възникналите проблеми. По този начин откриваме повредите, преди още да сте забелязали.
 • Изграждаме системи за автоматично създаване и съхраняване на резервно копие на данните ви. Така можете да сте сигурни, че при евентуален срив на сървъра, имаме готовност да възстановим изгубената информация, максимално бързо.

  В случай че проявявате интерес, учтиво Ви молим да се Свържете с нас.

  icon
  Телефон за контакт

  02 906 6150

  този сайт е защитен с reCAPTCHA
  Поверителност | Условия